Over ons

Beste verzamelaar en / of koper,

Mijn naam is Martin Bos. Ik ben al 45 jaar verzamelaar van postzegels uit Nederland en de koloniën. In het begin was ik blij met iedere aanwinst die ik kreeg of kon kopen voor mijn zakcenten. Vanaf mijn studietijd, de jaren 90, ben ik meer serieus gaan verzamelen en richtte mij voornamelijk op de oudere uitgiften van voor 1900. Voornamelijk ook de typen stempels zoals kleinrond, halfrond-franco, grootrond en puntstempels. Ook heb ik in die jaren als verzamelaar/koper op diverse beursen in de omgeving van Wageningen gestaan om overtollig en dubbel materiaal te verkopen. Gedurende die tijd heb ik door veel met andere verzamelaars en handelaren te praten de basis voor mijn huidige kennis gelegd.

Vanaf 1997 ben ik zelf gaan kopen en verkopen via Ebay om mijn verzameling verder uit te bouwen. Hierbij heb ik vele contacten over de hele wereld  en additionele kennis opgedaan en heb ik de postzegelhandel van een streekgebonden aanpak naar een internationale business zien ontwikkelen. Na enkele jaren minder tijd voor mijn hobby te hebben gehad heb ik dat vanaf 2013 weer opgepakt en per januari 2014 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt door mij te laten inschrijven bij de kamer van koophandel in Arnhem onder nummer 59735724.

De focus van mijn winkel en het aangeboden materiaal ligt op klassiek (en schaars) materiaal met prachtige kwaliteit, voornamelijk uit Nederland en de koloniën. Ik de toekomst ga ik dat uitbreiden naar andere West-Europese landen zoals Frankrijk, België en Scandinavische landen.

Wij hebben een goede samenwerking met een aantal gerenommeerde collega's. Hierdoor zijn wij in staat om in vrijwel geheel West Europa (voor zover niet op onze site aangeboden) postfris, ongebruikt of gebruikt te leveren tegen meer dan redelijke prijzen.

Bent u op zoek naar bepaalde items of landen die niet op onze site staan, stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier.

Tevens werken wij met een mancolijstsysteem, hierdoor worden de nieuwe aankopen aan deze lijst gekoppeld en worden de klanten ingelicht hierover. Hierdoor hoeft de klant niet telkens de webshop in de gaten te houden voor onze nieuwe aankopen.

 

Bosstamps - Filatelie - Philately